Όροι

 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Λέκκας Ιωάννης | Κτηνιατρείο - Ιατρείο Μικρών Ζώων Λουτράκι

Με αγάπη και σεβασμό απέναντι στους μικρούς μας φίλους, στο κτηνιατρείο μας “Λέκκας Ιωάννης” το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι, προσφέρουμε ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες με σκοπό την προάσπιση της υγείας των μικρών ζώων ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα δεδομένα στην κτηνιατρική επιστήμη, με συνεχή εκπαίδευση και μεράκι.

Τόσο η πείρα και η επιστημονική γνώση των κτηνιάτρων μας όσο και η διαθεσιμότητα εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας συμβάλλουν στην εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής φροντίδας για το κατοικίδιό σας.

Όσο το κατοικίδιό σας είναι μαζί μας, θα ενημερώνεστε σχετικά με την κατάσταση, τη διάγνωση και τη θεραπεία του σε καθημερινό επίπεδο. Θα φροντίσουμε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις επιλογές που διαθέτετε και θα σας αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειάζεστε ώστε να σταθμίσετε τις επιλογές σας προσεκτικά.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Προληπτικός Έλεγχος
  Εμβολιασμοί
  Αποπαρασιτώσεις
  Χειρουργικές Υπηρεσίες
  Βραχεία Νοσηλεία
  Διαγνωστικές Υπηρεσίες
  Αιματολογικές Εξετάσεις
  Εγκυμοσύνη - Γέννα
  Καλλωπισμός Κατοικιδίων
 
Επίσης διαθέτουμε μεγάλο φάσμα κτηνιατρικών φαρμάκων, τροφών καθώς και μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για τα ζώα σας. 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ
Όλα τα ζωάκια θα πρέπει κατά τακτά χρονικά διαστήματα να πλένονται και να καθαρίζονται έτσι ώστε να προλαμβάνονται πολλά παθολογικά περιστατικά. Η Καθαριότητα του ζώου μας αποτελεί μέτρο πρόληψης μιας και κατά τον καλλωπισμό το ζωάκι μας ελέγχεται λεπτομερειακά. Παράσιτα όπως ψύλλοι και τσιμπούρια συχνά εντοπίζονται κατά τον καλλωπισμό. Επιπλέον δερματίτιδες, ωτίτιδες ακόμα και άγανα είναι δυνατό να εντοπιστούν και να αντιμετοπιστούν.

Το τμήμα καλλωπισμού λειτουργεί, με τρόπο ώστε αυτός να γίνεται μια χαλαρή εμπειρία για τα κατοικίδια μας. Το καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, τα επαγγελματικά μηχανήματα και προϊόντα, η αγάπη μας για τα κατοικίδια, δημιουργούν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Κούρεμα
 Μπάνιο
 Κόψιμο νυχιών
​​​​​​​ ​​​​​​​Χτένισμα

Μην ξεχνάτε, τα ζωάκια μας θέλουν να είναι καθαρά και εμείς θέλουμε να τα αγκαλιάζουμε περισσότερο!!!
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το κτηνιατρείο μας
για τη φροντίδα των αγαπημένων σας τετράποδων, των πιστών αυτών φίλων. Οτιδήποτε κι αν τους συμβεί είμαστε δίπλα σας για να του παράσχουμε υπεύθυνη ιατρική φροντίδα, ώστε να ξαναγίνει υγιή και ευδιάθετο.