ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
 
ΛΕΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κτηνιατρείο - Ιατρείο Μικρών Ζώων Λουτράκι

Το κτηνιατρείο μας “Λέκκας Ιωάννης” το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι Κορινθίας, λειτουργεί από το 2006 παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στους μικρούς μας φίλους. Η αγάπη μας για τα κατοικίδια μας οδήγησε στην δημιουργία ενός σύγχρονου κτηνιατρείου, πλαισιωμένο από έμπειρους και εξειδικευμένους κτηνιάτρους, το οποίο μπορεί να χειριστική οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το κατοικίδιο σας.

Στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο του κτηνιατρείου μας διενεργούνται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για τη σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε προβλήματος υγείας που ταλαιπωρεί το σκύλο, την γάτα, το κουνέλι, το ινδικό χοιρίδιο, το πτηνό ή οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο διαθέτετε. 

Όλες οι περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με τον ίδιο ζήλο και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενώ φιλοσοφία μας είναι η παροχή άρτιων κτηνιατρικών υπηρεσιών και η γρήγορη αποκατάσταση της υγείας των ζώων.
 
 
 
 
 
 
 
Ακόμα, μέσα στο κτηνιατρείο μας λειτουργεί κομμωτήριο μικρών ζώων που αναλαμβάνει την φροντίδα και των καλλωπισμό των μικρών σας φίλων. Ο καλλωπισμός των κατοικιδίων υποστηρίζεται από επαγγελματία που παρέχει πλήρη περιποίηση στους μικρούς μας φίλους. Επίσης, διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία από φάρμακα, αξεσουάρ καθώς και τροφές για τα κατοικίδια σας αλλά και για τα παραγωγικά ζώα.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές που αφορούν στην καθημερινή και ειδική περιποίηση του κατοικίδιού σας και το σωστό τρόπο διατροφής του. 

​Βασικός στόχος του κτηνιατρείου μας είναι η αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού, με υπευθυνότητα και υπομονή, προβαίνοντας στη σωστή διάγνωση και θεραπεία του ασθενούς ζώου. 
 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το κτηνιατρείο μας
για τη φροντίδα των αγαπημένων σας τετράποδων, των πιστών αυτών φίλων. Οτιδήποτε κι αν τους συμβεί είμαστε δίπλα σας για να του παράσχουμε υπεύθυνη ιατρική φροντίδα, ώστε να ξαναγίνει υγιή και ευδιάθετο.