ΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ
Είναι μια σύγχρονη, πλήρης εξοπλισμένη, κτηνιατρική μονάδα που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε περιστατικό παθολογικό ή χειρουργικό.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Στο κτηνιατρείο μας θα βρείτε πολλά και διάφορα αξεσουάρ,καθώς και φάρμακα για παραγωγικά ζώα για κατοικίδια και οικόσιτα.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι η σωστή πρόληψη και η άμεση επίλυση των προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζει το κατοικίδιό σας.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
ακόμα και για απλές χρήσιμες συμβουλές, στο πλαίσιο ενός εξειδικευμένου προγράμματος πρόληψης, που θα θωρακίσει την υγεία των κατοικιδίων σας.
 
 
 
 
 
ΛΕΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κτηνιατρείο - Ιατρείο Μικρών Ζώων Λουτράκι

Το κτηνιατρείο μας “Λέκκας Ιωάννης” το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι Κορινθίας, λειτουργεί από το 2006 παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στους μικρούς μας φίλους. Η αγάπη μας για τα κατοικίδια μας οδήγησε στην δημιουργία ενός σύγχρονου κτηνιατρείου, πλαισιωμένο από έμπειρους και εξειδικευμένους κτηνιάτρους, το οποίο μπορεί να χειριστική οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το κατοικίδιο σας.

Στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο του κτηνιατρείου μας διενεργούνται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για τη σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε προβλήματος υγείας που ταλαιπωρεί το σκύλο, την γάτα, το κουνέλι, το ινδικό χοιρίδιο, το πτηνό ή οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο διαθέτετε...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με αγάπη και σεβασμό απέναντι στους μικρούς μας φίλους, στο κτηνιατρείο μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες με σκοπό την προάσπιση της υγείας των μικρών ζώων ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα δεδομένα στην κτηνιατρική επιστήμη, με συνεχή εκπαίδευση και μεράκι. Τόσο η πείρα και η επιστημονική γνώση των κτηνιάτρων μας όσο και η διαθεσιμότητα εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας...

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ